Ken je de afkortzagen van Eibenstock, Dewalt, Hikoki,… al? Deze professionele afkortzagen zijn speciaal gemaakt voor het droogzagen van hoofdzakelijk façadestenen. Je kan de te zagen steen eenvoudig klemmen zonder gereedschap, ook onder een hoek van 45°. Dit zorgt ervoor dat je veilig kunt werken.

Voordeel aan deze machine is dat ze makkelijk te vervoeren is dankzij de transportvergrendeling bij het inklappen. Ook het gewicht van +/- 19 kg maakt het eenvoudiger om de afkortzaag te verplaatsen. De speciale asvergrendeling zorgt ervoor dat je het diamantzaagblad eenvoudig kunt verwisselen. Daarnaast hebben sommige afkortzagen een aansluiting voor een industriestofzuiger zodat je zo goed als volledig stofvrij werken. 

Het is belangrijk om deze machine zo goed mogelijk te onderhouden. Bij CS Projects hebben we de premium diamantzaag die perfect past voor afkortzagen. Door een dun profiel te gebruiken in plaats van een dik profiel wordt de machine minder belast. Je kan er sneller mee zagen, hebt een hoger zaagrendement en de machine gaat langer mee. Het biedt dus alleen maar voordelen om te werken met de juiste diamantzaag.

Heb je vragen over het gebruik van diamantzagen voor afkortzagen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.