Redenen om te kiezen voor CS Projects!

Uw klanten verdienen de hoogste kwaliteit. Liefde voor het vak, de nodige knowhow en een fantastische service staan bij CS Projects centraal.  Wij werken met diamantzagen en diamantboren van topkwaliteit, daarmee vermijdt u machinebreuken en werkt u efficiënter.

Ook aan onze klanten willen wij de hoogste kwaliteit en beste service bieden. Daarom zetten wij in op productontwikkeling, uitgekiende tests, vlotte leveringen en zeer gericht persoonlijk advies.

Bij CS Projects kan u altijd met al uw problemen of vragen terecht!

Concrete argumenten om voor ons te kiezen:

  • u geniet bij CS Projects van een ijzersterke waarborg.

  • u koopt hier alleen diamantzagen en diamantboren die wij uitgebreid hebben getest.

  • onze diamantzagen en diamantboren beantwoorden honderd procent zeker aan uw strengste kwaliteitseisen. Zonder uitzondering hebben ze een lange levensduur, hoge ergonomie, rendabele werksnelheid, een stabiel zaagblad, en sterke segmentlassen.

  • verrassingen zijn hier uitgesloten: we maken concrete en betrouwbare (prijs- en levering)afspraken, die altijd gebaseerd zijn op correcte tarieven.

  • de klant is bij CS Projects écht koning: wij zijn alleen tevreden als u dat bent. Daarom luisteren wij graag naar uw opmerkingen en tips. Op basis daarvan creëren wij nieuwe oplossingen voor uw specifieke behoeftes.

  • dankzij ons uitgebreide, goed onderhouden klantennetwerk is het mogelijk ervaringen te delen met andere professionals, of een vakman te zoeken voor uw opdracht.

diamantzagen
diamantboren

Missie van CS Projects!

Gereedschap moet goed zijn. Maar dat is niet alles!

U haalt alleen maximaal rendement als uw diamantboor of diamantzaag ook aangepast is aan het doelmateriaal. Veel leveranciers negeren deze nochtans noodzakelijke voorwaarde en produceren standaardproducten die de specifieke toepassing negeren. Met de voorspelbare gevolgen: vroegtijdige slijtage, trillingen, trage werksnelheid, segmentbreuk of een staalblad dat waggelt en scheurt. Deze problemen vertalen zich in frustratie, tijd- en geldverlies en worden door de leveranciers vaak nog eens op u afgeschoven.

CS Projects maakt die fout niet en denkt altijd vanuit uw behoeftes: Waarom hebt u een diamantzaag en/of diamantboor nodig? Werkt u vooral met bakstenen, beton, asfalt, keramiek, graniet of een ander materiaal? Wat is de aard van de opdrachten die u uitvoert? Op basis van deze gerichte vragen ontwikkelen en testen wij producten voor uw werkdomein binnen de bouwsector.

In combinatie met de jarenlange werfervaring van de zaakvoerder levert dit diamantgereedschappen op waarvan werksnelheid, levensduur, comfort en prijs perfect op elkaar zijn afgestemd.

Producten die u met andere woorden een hoger rendement garanderen.