Diamantgereedschappen voor diverse toepassingen

Diamant kan elke ondergrond aan. Daarom ontwikkelde CS Projects een ruim assortiment universele diamantgereedschappen, die stuk voor stuk heel breed inzetbaar zijn.

Maar wat als u vooral, of zelfs alleen (gewapend) beton, abrasieve materialen (verse beton, snelbouwstenen, asfalt,…), keramiek, baksteen, arduin of marmer moet aanpakken? Dan hebt u gereedschap nodig dat is uitgerust om die specifieke ondergrond te bewerken. Ook voor die klanten hebben wij een brede productrange.

diamantzagen

Universeel

Een universele diamantzaag is voor alle bouwmaterialen: graniet, beton, baksteen enzovoort. Een aangename zaag met een hoge levensduur en een goede werksnelheid.

diamantzagen

Beton

CS Projects ontwikkelde verschillende diamantzagen en diamantboren voor (gewapend) beton of betonklinkers. Een duurzame investering, want dit product zaagt sneller, heeft een langere levensduur, en verbruikt minder elektriciteit of benzine.

diamantzaag voor abrasief materiaal

Abrasief

CS Projects heeft verschillende diamantgereedschappen voor zachte materialen als baksteen, asfalt, verse beton, mortelvoegen of dakpannen. In deze context zijn die veel effectiever dan een beton- of universele zaag.

diamantzagen

Keramiek

Voor de delicate ondergrond keramiek ontwikkelde CS Projects verschillende diamantzagen en diamantboren. Een onberispelijk zuivere zaagrand is daarbij een zekerheid. Maar wij hebben ook diamantzagen om lijmresten weg te schuren, plinten in verstek te zetten, en/of hoekjes uit keramiek, arduin en natuursteen te zagen.

diamantzagen haakse slijpers

Marmer, arduin, graniet

Met de (trillingsvrije) diamantzagen die CS Projects speciaal ontwikkelde voor natuursteen, voert u de delicaatste werken uit, en elimineert u het risico op ongewenste breuken in het materiaal. We hebben daarnaast een luchtgekoelde zaag die u gebruikt om alle granietsoorten, én zwaar gewapende keienbeton aan te pakken.